« TillbakaArabisktalande handledare sökes till Clustera Syds stöd- och matchningsprogram
Clustera Malmö »


Om företaget

Clustera Sverige AB är ett rikstäckande, auktoriserat, bemannings- och rekryteringsföretag. Vårt sydsvenska kontor är beläget i Malmö. Vi bemannar, rekryterar och coachar för utveckling samt arbetar som extern aktör till Arbetsförmedlingens tjänst stöd- och matchning. Genom styrkt erfarenhet, en lång lista av meriter och ett öga för kvalité garanterar vi på Clustera Syd alla våra medarbetare en professionell arbetsmiljö och en plats att utvecklas och växa på. Vår filosofi är att alltid erbjuda våra kandidater den mest skräddarsydda handledningen på arbetsmarknaden och våra handledare återspeglar i alla arbetsfaser professionalism och engagemang.

Bli vår nya kollega i Malmö - Vem är du som person?

Vi söker dig som är prestigelös, har en social personlighet och är bekväm med handledarrollen. Du är snabblärd, handlingskraftig och drivande på alla fronter där du alltid är initiativtagaren. Du känner dig bekväm med ansvarstagande, arbetar bra i lag och förstår vikten av att prestera redan i ett tidigt skede. För att lyckas i denna roll ser vi att du har mycket goda tekniska kunskaper, stor datavana och att du är organiserad i ditt arbete. Du som person är en människokännare, har lätt att kommunicera och räds inte för ett högt arbetstempo. Du behärskar det svenska språket i både skrift och tal, och du är även bekväm med att tala och skriva på engelska. Du läser, skriver och talar även arabiska, gärna på hög nivå.

Arbetsuppgifter

Som handledare på Clustera Sverige AB kommer du att arbeta med att handleda och coacha våra kandidater genom individuella samtal och grupparbeten. Du kommer också att hjälpa till med ansökningshandlingar, planera och genomföra seminarium med olika teman, och sköta alla medföljande administrativa arbetsuppgifter som tillhör rollen som handledare. Som handledare ansvarar du fullkomligt för det löpande arbetet med dina kandidater och i ditt arbete tar du även daglig kontakt med arbetsgivare med syftet att matcha dina kandidater gentemot företagens behov.

Kvalifikationer

Alternativ 1:

Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom områdena:

Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie – och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut – eller socionom.

Arbetslivserfarenhet:

Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag du tillträde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.

Alternativ 2:

Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med godkänt resultat i alla kurser.

Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i ett eller flera av följande yrken och arbetsuppgifter:

– Arbetsledning med personalansvar
– Rekrytering
– Omställningsarbete för arbetssökande
– Studie– och yrkesvägledning
– Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
– Arbete med arbetslivs och arbetsmarknadsfrågor
– Arbete med social – och gruppsykologi
– Karriärvägledning

Övrigt: Du behärskar svenska, engelska och arabiska i både tal och skrift.

Läs mer och ansök här eller maila till ansokning@clusterasyd.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snabbt som möjligt.

Tjänstens omfattning: 50%, med möjlighet att utökas till 100%.

Typ av tjänst: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.