Upplands-Bro

Clustera erbjuder kostnadsfritt anpassat stöd på din väg mot arbete eller studier.

Vi samarbetar med ett stort nätverk utav Arbetsgivare just för att skapa bästa förutsättningen för dig. För dig som behöver intensivt och anpassat stöd när du söker jobb eller utbildning erbjuder vi dig en dedikerad och rutinerad handledare som stöttar och rustar dig på vägen till jobb, praktik eller studier. Tillsammans med din handledare sätts både kortsiktiga som långsiktiga mål.

 

Caroline Lindberg

076-629 61 69

Caroline.Lindberg@clustera.se

 

Linn Abdullah

076-027 39 64

Linn.abdullah@clustera.se

Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla

Vi pratar flera språk

En utav våra styrkor är alla olika språk som våra handledare pratar. Vi har erfarenhet av att arbeta med individens egna förutsättningar och hinder. Vi hjälper dig som behöver få rätt stöttning för att hitta rätt utbildning, arbetsintervju eller vägledning mot ditt nästa arbete.

Svenska, Engelska, Arabiska, Spanska, Kurmanji, Turkiska, Grekiska, Assyriska, Armeniska, Kaldeiska, Tjeckiska, Ryska, Urdu, Farsi, Dari, Tigrinja, Amhariska, Danska, Persiska, Pashto, Bosniska, Kroatiska, Serbiska, Kinesiska och Thailändska

Som arbetssökande är det svenska språket oerhört viktigt och därför kan vi stärka dig genom språkträning och kommunikation på ett givande sätt.

sv_SESwedish