Malmö

Rusta och matcha
KA.nr: 1007 28 39

I Malmö har vi flera lokala kontor, där vi lokalt kan träffa dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen med rätt till tjänsten Rusta och matcha.

Clustera är lokalt förankrade i Malmö, men tack vare vårt rikstäckande nätverk kan Clustera hjälpa er i hela regionen. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Tjänsten Rusta och matcha förmedlas på flera språk.

Clustera Malmö
Baltzarsgatan 18, 211 36 Malmö

Kontaktperson
Nina Khamking
0760356280
nina.khamking@clustera.se

Öppettider: Måndag-Torsdag 08:00-12:00 

Spontanbesök: Torsdagar 11.00-13.00

Övriga besök förbokas.

Vi söker dig som söker jobb

Clustera är ett matchningsföretag som arbetar med att få ut människor på arbetsmarknaden.

Hitta ditt jobb via oss!

Rusta och matcha Malmö

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i orten vi verkar i och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

Brett utbud av språk

Språk är viktigt och därför har vi medarbetare som pratar flera språk som svenska, engelska, arabiska, kurmanji, turkiska, ryska, assyriska, armeniska, kaldeiska, tjeckiska.
Vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt om man har ett annat modersmål. Därför är vi extremt nöjda att kunna erbjuda hjälp på så många andra språk. För att du skall känna dig bekväm att ta hjälp av oss på Clustera. 

sv_SESwedish