Bollnäs

Steg till Arbete - Rusta och Matcha 
KA.nr: 1007 43 21

Bollnäs är ett av flera kontor i landet, där vi lokalt kan träffa dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen med rätt till tjänsten Steg till Arbete samt Rusta och Matcha.

Clustera är lokalt förankrade i Bollnäs, men tack vare vårt rikstäckande nätverk kan Clustera hjälpa er i hela länet. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Clustera ämen tack vare vårt rikstäckande nätverk kan Clustera hjälpa er i hela länet. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Tjänsten Rusta och matcha förmedlas på flera språk.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och tjänsten Steg till arbete.

Clustera Bollnäs
Västra Stationsgatan 10 D
821 43 Bollnäs

Kontaktperson
Sanna Wikström

079-347 54 01

Sanna.wikstrom@clustera.se

Öppettider: Måndag-Torsdag 08:00-12:00

Spontanbesök: Måndagar 10.00-12.00

Övriga besök förbokas.

Söker du jobb eller utbildning?

Vårt team är experter inom området och arbetar intensivt för att hitta dem dolda jobben eller utbildning som passar dig. Clustera är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Rusta och matcha i Bollnäs

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i området och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

Steg till Arbete i Bollnäs

I steg till arbete erbjuds du stöd av oss på Clustera. Vi hjälper dig med att ringa in dina kompetenser och resurser. Tillsammans med oss kommer tar vi fram vilket stöd du behöver för att börja arbeta eller studera. Steg till arbete består av fyra delar med obligatoriska och valbara aktiviteter.

Du kan delta på heltid eller deltid. Om du inte kan arbeta heltid på grund av ohälsa eller funktionsnedsättning finns möjlighet att delta på deltid.

Du kan kombinera steg till arbete med sfi-studier. I vissa aktiviteter kan du få förstärkt språkstöd.

sv_SESwedish