Helsingborg

Rusta och matcha
KA.nr: 100 690 25

I Helsingborg har vi ett lokalt kontor, där vi lokalt kan träffa dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen med rätt till tjänsten Rusta och matcha.

Clustera är lokalt förankrade i Helsingborg, men tack vare vårt rikstäckande nätverk kan Clustera hjälpa er i hela regionen. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Tjänsten Rusta och matcha förmedlas på flera språk.

Clustera Helsingborg
Bredgatan 11
252 25 Helsingborg

Kontaktperson
Eugen Tushi
076-022 24 79
Eugen.Tushi@clustera.se 

Öppettider: Måndag-Torsdag 08:00-12:00

Övriga besök förbokas.

Vi söker dig som söker jobb

Clustera är ett matchningsföretag som arbetar med att få ut människor på arbetsmarknaden.

Hitta ditt jobb via oss!

Rusta och matcha Helsingborg

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i orten vi verkar i och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

Ett rikstäckande nätverk

Vi har tätt samarbete med många arbetsgivare där vi kan matcha rätt deltagare. Vårt nätverk är rikstäckande och består av företag inom många olika branscher. Clustera är i grunden ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag vilket innebär att det ligger i verksamhetens natur att ständigt vara ute på arbetsmarknaden och finna de dolda jobben.

Om ditt mål är att hitta ett nytt jobb eller utbildning så gör vi en inriktad insats så vi uppnår dina mål tillsammans. Du får till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag, språkträning, dataundervisning, jobbsökning, ansöka till utbildningar, öva inför intervjuer och träffa yrkes-studievägledare med mera.

Brett utbud av språk

Språk är viktigt och därför har vi medarbetare som pratar flera språk som svenska, engelska, arabiska, kurmanji, turkiska, ryska, assyriska, armeniska, kaldeiska, tjeckiska.
Vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt om man har ett annat modersmål. Därför är vi extremt nöjda att kunna erbjuda hjälp på så många andra språk. För att du skall känna dig bekväm att ta hjälp av oss på Clustera. 

Om oss 

Clustera Sverige är ett rikstäckande bemanning- och omställningsföretag med kontor över hela landet.

Vi är auktoriserade vilket innebär att vi är medlem i ALMEGA och har kollektivavtal för arbetare och tjänstemän. En trygghet för dig som söker jobb hos oss.
Vi rekryterar, hyr ut personal och coachar arbetssökande
Vi är lokalt förankrade med ett stort nätverk
Vi har en noga utvald rekryteringsprocess och vi levererar med kvalitét och engagemang

sv_SESwedish