Linköping

Rusta och matcha
KA.nr: 1007 27 74

Linköping är ett av flera kontor i landet, där vi lokalt kan träffa dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen med rätt till tjänsten Rusta och matcha.

Clustera är lokalt förankrade i Linköping, men tack vare vårt stora nätverk kan Clustera hjälpa er i hela Östergötlands län. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Tjänsten Rusta och matcha förmedlas på flera språk.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och tjänsten Rusta och matcha. 

Clustera Linköping
Gamla Tanneforsvägen 92
582 54 Linköping

Kontaktperson
Lourda El-bared
076 - 007 73 64
lourda.elbared@clustera.se

Öppettider: Måndag-Onsdag & Fredag 10:00-14:00

Övriga besök förbokas.

Söker du jobb eller utbildning?

Vårt team är experter inom området och arbetar intensivt för att hitta dem dolda jobben eller utbildning som passar dig. Clustera är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Rusta och matcha Linköping

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i området och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

sv_SESwedish