Vällingby

Rusta och matcha
KA.nr: 1007 28 34

Vällingby är ett av flera kontor i Stockholm, där vi lokalt kan träffa dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen med rätt till tjänsten Rusta och matcha.

Clustera är lokalt förankrade i Stockholm Vällingby, men tack vare vårt rikstäckande nätverk kan Clustera hjälpa er i hela Stockholms län. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Tjänsten Rusta och matcha förmedlas på flera språk.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och tjänsten Rusta och matcha. 

Clustera Stockholm Vällingby
Vällingby Torg 24, See You At Work Kontorshotell, våning 1 - Använd porttelefon vid besök.
162 65 Vällingby

Kontaktperson
Hamda Mohamed
076-005 59 57
Hamda.mohamed@clustera.se

Öppettider: Måndag-Torsdag 08:30-12:30

Spontanbesök: Tisdagar 10.00-12.00

Övriga besök förbokas.

Söker du jobb eller utbildning?

Vårt team är experter inom området och arbetar intensivt för att hitta dem dolda jobben eller utbildning som passar dig. Clustera är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Rusta och matcha Vällingby

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i området och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

sv_SESwedish