När personalbehov uppstår

Flexibla personallösningar när behovet uppstår. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och hjälper dig med bemanning som är anpassad efter era behov. Vi har under åren hjälpt flera företag med kompetent personal och personlig service som lett till långvariga samarbeten. Vårt huvudfokus ligger inom yrkesarbeten.

Prata gärna med oss om hur vi kan hjälpa dig.

 

Smart bemanning inom bygg

Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och har under många år bemannat flera större byggprojekt runt om i landet. Bland våra konsulter finns experter inom snickeri, montering, konstruktionsarbeten, betong, mark, målning, rivning, golvläggning, blästring mfl.

Inom byggbranschen kan behovet variera snabbt beroende på projektplanering, det innebär att behov plötsligt kan dyka upp. Då är det viktigt med en flexibel partner som kan leverera.

Bemanning inom lager och logistik

Lager och logistik är en av våra inriktningar. Vi kan erbjuda flexibla personallösningar efter era behov. Kontakta oss för en offert.

Våra bemanningsuppdrag

Vi har under flera år varit huvudleverantör till några av Nordens största Prefab fabriker inom olika byggnadselement. Våra konsulter är noga utvalda och arbetar enligt certifierade kvalitetsmetoder och produkter. Tack vare goda relationer och förtroende så har vi lyckats växa tillsammans med våra kunder.

Clustera kan leverera konsulter till produktionsfabriker över hela landet.

 

Om oss 

Clustera Sverige AB är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Vi är auktoriserade vilket innebär att vi är medlem i ALMEGA och har kollektivavtal för arbetare och tjänstemän. En trygghet för alla parter. 
Vi rekryterar, hyr ut personal och coachar arbetssökande för att matcha dem vidare på jobb eller utbildning.

Clusteras team består av lokalt förankrade och engagerade jobbförmedlare med stort nätverk i verksamhetsregionen.

sv_SESwedish