Rusta och matcha

Rusta och matcha är för dig som behöver intensivt och anpassat stöd när du söker jobb eller vidare utbildning. Du får en dedikerad coach som stöttar och rustar dig på vägen till ditt nya jobb eller studier.

Våra coacher ger dig ett individuellt anpassat stöd med rustande insatser så att du snabbare ska kunna matchas mot ett jobb eller utbildning. Du får till exempel hjälp med att hitta och söka jobb, skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, studie- och yrkesvägledning, studiebesök, språkundervisning m.m.

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla matchningslösningar.

Ett rikstäckande nätverk

Vi har tätt samarbete med många arbetsgivare där vi kan matcha rätt deltagare. Vårt nätverk är rikstäckande och består av företag inom många olika branscher. Clustera är i grunden ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag vilket innebär att det ligger i verksamhetens natur att ständigt vara ute på arbetsmarknaden och finna de dolda jobben.

Om ditt mål är att hitta ett nytt jobb eller utbildning så gör vi en inriktad insats så vi uppnår dina mål tillsammans. Du får till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag, språkträning, dataundervisning, jobbsökning, ansöka till utbildningar, öva inför intervjuer och träffa yrkes-studievägledare med mera.

Vi pratar flera språk

En av våra styrkor är alla olika språk som vår personal pratar. Det är viktigt och därför har vi medarbetare som pratar flera språk som svenska, engelska, arabiska, kurmanji, turkiska, ryska, assyriska, armeniska, kaldeiska, tjeckiska, ryska, tigrinja och amhariska.

Som arbetssökande är det svenska språket oerhört viktigt och därför kan vi stärka dig genom språkträning och kommunikation på ett givande sätt.

 

Sök till Rusta och matcha

För att söka till Rusta och matcha, kontakta Arbetsförmedlingen enligt nedan.

 

1. Kontakta Arbetsförmedlingen via mail, möte eller telefon

 

2. Arbetsförmedlingen tar beslut om du har rätt att ta del av tjänsten.

 

3. Välj Clustera Sverige

 

Om oss

 

Clustera Sverige AB är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Vi är auktoriserade vilket innebär att vi är medlem i ALMEGA och har kollektivavtal för arbetare och tjänstemän. En trygghet för alla parter. 
Vi rekryterar, hyr ut personal och coachar arbetssökande för att matcha dem vidare på jobb eller utbildning.

Clusteras team består av lokalt förankrade och engagerade jobbförmedlare med stort nätverk i verksamhetsregionen.