Norrköping

Bemanning & Rekrytering

Norrköping är ett av flera kontor i landet, där vi jobbar med bemanning och rekrytering. Clustera är lokalt förankrat och har uppdrag i stora delar av landet. Vi är verksam inom de flesta branscher och segment. Våra konsulter är noga utvalda och arbetar enligt certifierade kvalitetsmetoder och produkter. Tack vare goda relationer och förtroende så har vi lyckats växa tillsammans med våra kunder.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er med olika personallösningar och rekryteringar.

Kontakta oss
Jonas Landen
070 925 19 28
jonas.landen@clustera.se

Rätt kandidat direkt!

Vårt team är experter inom området och hjälper dig med personalbehoven, vi tar fram rätt kandidat som passar ditt uppdrag. Clustera är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Bemanning & Rekrytering

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som arbetsgivare.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i området och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

Ett rikstäckande nätverk

Vi har tätt samarbete med många arbetsgivare där vi kan matcha rätt deltagare. Vårt nätverk är rikstäckande och består av företag inom många olika branscher. Clustera är i grunden ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag vilket innebär att det ligger i verksamhetens natur att ständigt vara ute på arbetsmarknaden och finna de dolda jobben. Insamling av information och framtagande av en tjänsteprofil utifrån era behov.

Process

• Vi söker i vår deltagarbas och våra nätverk
• Kvalitetssäkring av matchande profiler
• Vi presenterar dom kandidater som uppfyller kraven
• Ni gör ett urval
• Clustera hjälper er med administration kring tillsättningen

Varför Clustera

Clustera är ett etablerat företag med lång erfarenhet inom arbetsmarknadsfrågor. Vi har under flera år levererat matchning bemanning och rekryteringstjänster med framgångsrika resultat.

• Stabil och pålitlig samarbetspartner
• Lång erfarenhet
• God kännedom om arbetsmarknaden
• Rikstäckande aktör
• Stort antal kandidater och coacher

Om oss 

Clustera Sverige AB är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Vi är auktoriserade vilket innebär att vi är medlem i ALMEGA och har kollektivavtal för arbetare och tjänstemän. En trygghet för alla parter. 
Vi rekryterar, hyr ut personal och coachar arbetssökande för att matcha dem vidare på jobb eller utbildning.

Clusteras team består av lokalt förankrade och engagerade jobbförmedlare med stort nätverk i verksamhetsregionen.