Valdemarsvik

Rusta och matcha
KA.nr: 1007 27 98

Valdemarsvik är ett av flera kontor i landet, där vi lokalt kan träffa dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen med rätt till tjänsten Rusta och matcha.

Clustera är lokalt förankrade i Valdemarsvik, men tack vare vårt stora nätverk kan Clustera hjälpa er i hela Östergötlands län. Vi kan arbets- och utbildningsmarknaden och har nära samarbete med både stora och små aktörer. Tjänsten Rusta och matcha förmedlas på flera språk.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och tjänsten Rusta och matcha. 

Clustera Valdemarsvik
Centralplan 3
615 30 Valdemarsvik

Kontaktperson
Tony Haddad
tony.haddad@clustera.se
072 - 965 90 65

Öppettider: Måndag-Tisdag-Torsdag-Fredag 10:00-14:00

Övriga besök förbokas.

Söker du jobb eller utbildning?

Vårt team är experter inom området och arbetar intensivt för att hitta dem dolda jobben eller utbildning som passar dig. Clustera är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning med kontor över hela landet.

Rusta och matcha Valdemarsvik

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig som deltagare på Clustera.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i området och samtidigt jobbar vi över hela regioner i landet. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar eller rena rekryteringsuppdrag.

Vi pratar flera språk

En av våra styrkor är alla olika språk som vår personal pratar. Det är viktigt och därför har vi medarbetare som pratar flera språk som svenska, engelska, arabiska, spanska, kurmanji, turkiska, ryska, assyriska, armeniska, kaldeiska, tjeckiska, ryska, tigrinja och amhariska.

Som arbetssökande är det svenska språket oerhört viktigt och därför kan vi stärka dig genom språkträning och kommunikation på ett givande sätt.

sv_SESwedish